Илън Мъск обяви пълното преминаване към Х.comМилиардерът Илон Мъск обяви в сайта X,

...
Илън Мъск обяви пълното преминаване към Х.comМилиардерът Илон Мъск обяви в сайта X,
Коментари Харесай

Туитър вече не съществува

Илън Мъск разгласи цялостното прекосяване към Х.com

Милиардерът Илон Мъск обяви в сайта X, че " всички съществени системи " на неговата обществена мрежа, наричана преди Twitter, " към този момент са задействани " в домейна " X.com ".

Тази стъпка направи новата му еднаквост изцяло публична, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

Въпреки че черно-бялото лого на X се появяваше на уеб страницата от края на юли, адресът му оставаше " Twitter.com "

X.com беше името и уебсайтът на онлайн банката, учредена от Илон Мъск през 1999 година, която по-късно се трансформира в услугата за онлайн заплащания PayPal.

Мъск е употребявал този знак и за аерокосмическата компания SpaceX, холдинга X Corp, който придоби Twitter, започващата компания за изкуствен интелект (AI) xAI, показана в средата на юли, и даже за първото име на едно от децата си - момче, наречено X Æ A-12.

Grok, първият генеративен модел на изкуствен интелект от стартъпа xAI, който е умислен като версия, чиито отговори могат да съдържат хумористични реплики, е наличен от четвъртък в Европа " за клиентите на X Premium ", разгласи обществената мрежа.

" След като европейските избори приключат (6-9 юни 2024 г.), ще продължим да внедряваме контекстуални трендове за всички консуматори ", добави тя.

Откакто закупи Twitter през 2022 година за 44 милиарда $, Мъск постоянно загатваше за мъглявите си проекти да го трансформира в многостранно супер-приложение, с финансови услуги, сходно на WeChat в Китай.

От стартирането на генеративния интерфейс за неестествен интелект ChatGPT (OpenAI) тази технология е обект на яростна конкуренция сред колосите в бранша, основно Microsoft и Google, само че също така Meta (Facebook) и започващи компании като Anthropic и Mistral AI.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР